DAN “OTVORENIH VRATA” TEHNIČKE ŠKOLE ČAKOVEC

DAN “OTVORENIH VRATA” TEHNIČKE ŠKOLE ČAKOVEC

DAN “OTVORENIH VRATA” TEHNIČKE ŠKOLE ČAKOVEC

Komentari isključeni za DAN “OTVORENIH VRATA” TEHNIČKE ŠKOLE ČAKOVEC

Pozivamo zainteresirane učenike osnovnih škola i njihove roditelje da nas posjete u SUBOTU, 28.5.2016. godine u vremenu između 9  i 12 sati.

Nastavnici i učenici Tehničke škole Čakovec u nizu mikroradionica žele predstaviti dio opreme i mogućnosti obrazovanja s kojima će se susretati budući polaznici TŠČ,  te posjetiteljima odgovoriti na sva pitanja vezana uz upise u 1. razrede..

„Obavještavamo sve učenike zainteresirane za upis za zanimanja iz područja obrazovnog sektora STROJARSTVO, da u subotu 28.svibnja, 2016. od 9 – 12 sati, DANE OTVORENIH VRATA održava tvrtka EKO MEĐIMURJE d.d. Šenkovec.
Prilika je to da se učenici i roditelji upoznaju sa mogućnostima stipendiranja i obavljanja učeničke prakse u EKO MEĐIMURJU d.d., a moći će se razgledati i odvijanje proizvodnih procesa na najsuvremenijem strojnom parku za obradu metala u našoj regiji.“ (predsjednik Uprave – Saša Novaković, mag. inf.)

Dobrodošli !

About the author:

O Školi

Malo je škola koje se mogu podičiti tradicijom obrazovanja i odgoja mladih u razdoblju koje prelazi 100 godina. Tehnička škola Čakovec otvorila je već 125. stranicu svoje knjige postojanja.

Kontaktirajte nas

TEHNIČKA ŠKOLA ČAKOVEC
Športska 5
HR – 40000 Čakovec
Tel. +385 (40) 328 522
Faks: +385 (40) 328 523
Web adresa: www.tsck.hr
E-pošta: tsck@tsck.hr

Brojač posjeta

  • 89739Ukupno posjeta:
  • 61Posjeta danas:
  • 1Trenutno online:

Back to Top