Bronca s državnog za Brunu i Mihaela

Bronca s državnog za Brunu i Mihaela

Komentari isključeni za Bronca s državnog za Brunu i Mihaela

 

 

 

 

Da smo u vrhu mladih hrvatskih strojara i računalaca pokazali smo i ove godine. Naši učenici strojarskih i računalnih usmjerenja Mihael Mezga iz 4. ST i Bruno Horvat iz 3. RT, vođeni mentorima Pericom Hajdarovićem, mag. ing. mech, i Krešimirom Kočišem, dipl. ing. rač., svojim su znanjem zablistali na tronu s najboljima.

U disciplini Izrada programskih rješenja treće mjesto osvojio je naš tehničar za računalstvo Bruno Horvat.

Osim odličnog konačnog proizvoda, Bruno je sakupio velik broj bodova i u drugim koracima natjecanja koji su se bodovali (organizacija posla i samostalno upravljanje, komunikacijske vještine i međuljudski odnosi, rješavanje problema, inovacija i kreativnost, analiza i oblikovanje, razvoj i testiranje softverskih rješenja te izrada dokumentacije).

U disciplini Strojarska tehnologija broncu je osvojio naš strojarski računalni tehničar Mihael Mezga. Natjecanje je trajalo tri dana, a tema discipline bila je Dizajniranje strojnih elemenata u CAD softveru te izrada tehnološke dokumentacije. Natjecanje se sastojalo od tri modula – Dizajniranje 2D u 3D, Dizajniranje – model u 3D i Tehnološka dokumentacija.

Detaljno definirano ocjenjivanje učenika s razrađenim nizom kriterija, potkriterija i aspekata ocjenjivanja pokazalo se kao dobra formula za uspjeh učenika Tehničke škole Čakovec.

About the author:

Back to Top