Ekipa TŠČ najbolja u futsalu

Ekipa TŠČ najbolja u futsalu

Ekipa TŠČ najbolja u futsalu

Komentari isključeni za Ekipa TŠČ najbolja u futsalu

Najbolji idu dalje…
(… a najbolji smo u Županiji i ove nastavne godine MI)

S početkom nastave u novom obrazovnom razdoblju počela su i natjecanja u svim nastavnim područjima. Učenici naše Škole u svakom elementu nastave Tjelesne i zdravstvene kulture pokazuju svoje talente i marljiv rad koji tijekom nastavne godine njeguju. Redovito se uključuju u natjecanja na kojima svoje snage odmjeravaju s vršnjacima iz ostalih škola naše Županije.
U finalu županijskog natjecanja naši su mladići rezultatom 3:2 izborili pobjedu nad ekipom Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec. Ekipa ŠŠD-a „TŠČ“ prvim je mjestom na županijskom natjecanju u futsalu otvorila put za borbu s ekipama srednjih škola u regiji.

Regionalno natjecanje najboljih futsal ekipa iz Koprivničko-križevačke, Varaždinske, Virovitičko-podravske i naše Županije održat će se 6. ožujka u sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec.

Edvin Bratuša, Damir Horvat, Davor Horvat, Lovro Hranilović, Karlo Koprivec, Tomislav Kuhar, Matija Pintar, Jan Šimunić, Mateo Šupljika i Predrag Višnjić ekipa je TŠČ-ovaca koju je dobro uigrao njihov mentor Ivan Fučko, prof.

Dečki su pokazali da mogu i žele dalje. Uz snagu duha i futsal šuta, samo im još sportske sreće treba. Da pokažu i dokažu da su najbolji! (ts)

Čestitamo ekipi !!!

About the author:

Back to Top