The Mobility Bridge II – prijavnica 2016.

The Mobility Bridge II – prijavnica 2016.

The Mobility Bridge II – prijavnica 2016.

Komentari isključeni za The Mobility Bridge II – prijavnica 2016.

Objavljujemo natječaj za učenike trećih razreda u zanimanjima Tehničar za računalstvo i Tehničar za mehatroniku. U okviru provedbe projekta „The Mobility Bridge II“ koji u programu Erasmus+ provodi konzorcij škola, Tehnička škola Čakovec upućuje 10 učenika na dvotjednu praktičnu nastavu u Saveznu Republiku Njemačku. Pravo prijave imaju svi učenici spomenutih razreda. Više o projektu, rokovima i prijavnim obrascima pod opširnije…

 

U suradnji sa Hrvatskim gospodarskim savezom u Njemačkoj (Kroatische Wirtschaftvereinigung) kao partnerskom organizacijom u okviru provedbe Erasmus+ projekta The Mobility Bridge II, Tehnička škola Čakovec upućuje 10 učenika na organiziranu stručnu praksu u Njemačku.

Planira se odlazak 8 (osam) učenika trećih razreda u zanimanju Tehničar za računalstvo i 2 (dva) u zanimanju Tehničar za mehatroniku. Planirano vrijeme izvođenja je kraj rujna i početak listopada 2016. godine.

Zainteresirani učenici dužni su svojom prijavom na Natječaj javno obznaniti svoj interes za sudjelovanjem u ovoj mobilnosti.

Radionica za sastavljanje životopisa na njemačkom jeziku organizira se uponedjeljak 6.6.2016. u 13.15 sati u učionici br 42. uz pomoć prof. Emilije Rodinger. (emilija_r@net.hr)

Nakon provedenih radionica zainteresirani kandidati pripremljenu kompletnu dokumentaciju najkasnije do utorka 7. lipnja 2016. do 12 sati mogu predati  ravnatelju škole.

Ispravna natječajna dokumentacija obuhvaća u potpunosti ispunjene priložene prijave obrasce, ispunjeni Europass CV, te preslike diploma s natjecanja ili pohvalnica za uspjeh kao i preporuke nastavnika (ako postoje).

Svi zainteresirani učenici trebali bi napraviti preuzimanje priloženih obrazaca i praznog Europass obrasca te ih popunjene predati uz prijavu.

Dobro znanje njemačkog jezika je jedan od kriterija za odabir učenika, ali nije isključujući faktor.

 

Poveznice:

http://europass.cedefop.europa.eu/en/documents/curriculum-vitae/templates-instructions

http://www.europass.hr/pdf/downloads/cvinstructions_hr_hr_000.pdf

Priloženi dokumenti:
PRIJAVA_ZA_SUDJELOVANJE_U_PROJEKTU-2016.docx (40.00 KB)

About the author:

Back to Top