Izdavanje potvrda o školovanju

Izdavanje potvrda o školovanju

Izdavanje potvrda o školovanju

Komentari isključeni za Izdavanje potvrda o školovanju

 

 

 

 

 

Učenicima i njihovim roditeljima omogućeno je i putem servisa https://potvrde.skole.hr da sami zatraže i dobiju elektronički potpisanu potvrdu o školovanju.

1. ako će potvrdu zatražiti UČENIK – sve što učenik treba je otvoriti poveznicu https://potvrde.skole.hr  u web pregledniku, prijaviti se sa svojim aai@edu parametrima (ime.prezime@skole.hr) i odabrati razred koji polazi i svrhu izdavanja potvrde (dječji doplatak, pravo na jednokratnu novčanu potvrdu, povlaštenu kupovinu antivirusnog softvera, obiteljsku mirovinu itd.) te kliknuti na gumb generiraj. Učenik dobiva digitalno potpisani dokument koji može isprintati ili koristiti u digitalnom obliku kako je i dobiven (pdf). 

2. ako će potvrdu zatražiti RODITELJ UČENIKA – roditelji mogu zatražiti potvrdu putem istog servisa otvaranjem poveznice https://potvrde.skole.hr , ali se u tom slučaju roditelj prijavljuje putem sustava e-Građani.

Digitalno potpisana potvrda ima pravnu snagu obične „papirnate“ potvrde.

U slučaju da niste samostalno uspjeli dobiti potvrdu, tada istu možete kao i do sada podići u školskoj referadi ili je zatražiti na tsck@tsck.hr  

S poštovanjem

Tehnička škola Čakovec

 

 

About the author:

Back to Top