Mirno more 2017.

Mirno more 2017.

Mirno more 2017.

Komentari isključeni za Mirno more 2017.

Mirno more 2017.

 

  1. rujna 2017 ujutro, oko 6:30 počeli smo avanturu zvanu Mirno more (koje btw. i nije uvijek baš tako mirno…). U našu polaznu točku zvanu Kaštel Gomilica stigli smo u poslijepodnevnim satima i ukrcali smo se na našu jedrilicu Kajuma.

U nedjelju smo krenuli na Vis na koji smo putovali oko osam sati, uglavnom na jedra. Prvi susret s morem i vjetrom nije nam se baš previše svidio jer je more bilo jako uzburkano. Neki od nas nisu se baš najbolje osjećali, ali kad smo uplovili u višku luku, Vis nam je postao najljepši otok na svijetu. Boravili smo na njemu do utorka ujutro, kad smo se zaputili natrag u našu polaznu luku u Kaštelima. U srijedu smo svi zajedno sudjelovali u raznim radionicama i priredbama. U luci je taj dan bilo oko 90 jedrilica. U četvrtak ujutro isplovili smo i svi istovremeno otvorili jedra. Bio je to prizor za pamćenje. Nakon toga smo se zaputili na Brač. Putovanje nam je bilo puno ugodnije, a more puno mirnije. Na Braču smo proveli jednu noć. U petak smo se polako vraćali u Kaštele, a usput smo se kupali u uvalama i posjetili Split u kojem smo pratili Juliju Roberts koja se odbila s nama fotografirati (iako smo 20 minuta skupljali hrabrost da je pitamo…tužno). Nakon noćenja na našoj Kajumi u subotu ujutro našoj je avanturi nažalost došao kraj.

Mirno more je predivno iskustvo koje vam nitko ne može platiti. Druženja na palubi broda, maksimalno međusobno uvažavanje i suživot u ovih sedam dana bili su najljepši trenuci koje ću još jako dugo pamtiti. (Ružica Marković, 4. TG)

 

About the author:

O Školi

Malo je škola koje se mogu podičiti tradicijom obrazovanja i odgoja mladih u razdoblju koje prelazi 100 godina. Tehnička škola Čakovec otvorila je već 125. stranicu svoje knjige postojanja.

Kontaktirajte nas

TEHNIČKA ŠKOLA ČAKOVEC
Športska 5
HR – 40000 Čakovec
Tel. +385 (40) 328 522
Faks: +385 (40) 328 523
Web adresa: www.tsck.hr
E-pošta: tsck@tsck.hr

Brojač posjeta

  • 89640Ukupno posjeta:
  • 325Posjeta danas:
  • 1Trenutno online:

Back to Top