Nagrade “Oskar znanja” i “Faust Vrančić” stigle i u TŠČ

Nagrade “Oskar znanja” i “Faust Vrančić” stigle i u TŠČ

Nagrade “Oskar znanja” i “Faust Vrančić” stigle i u TŠČ

Komentari isključeni za Nagrade “Oskar znanja” i “Faust Vrančić” stigle i u TŠČ

Na prigodnim svečanostima učenicima Tehničke škole Čakovec uručene su najprestižnije nagrade namijenjene najboljim učenicima – natjecateljima u Republici Hrvatskoj.

Na svečanosti održanoj 29.6.2017. u Zagrebu učenici 3TG razreda (program tehničke gimnazije) JOSIP NINO PLEH i DOMAGOJ SMOLIĆ   nagrađeni  “Oskarom znanja” koji dodjeljuje Agencija za odgoj i obrazovanje – za najbolji rad na državnoj smotri radova iz fizike. “Oskar znanja” primilo je ukupno 352 učenika osnovnih i srednjih škola.

  

Na svečanosti održanoj 30.6.2017. u Zagrebu učenici 4RT razreda (tehničari za računalstvo) MARKO KRALJIĆ, PATRIK LESJAK I TOMI MAVRIN nagrađeni su skulpturom “Faust Vrančić” koju dodjeljuje Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih – za najbolji  rad u kategoriji Ekipno elektrotehnika. Nagradu “Faust Vrančić” primilo je  ukupno 140 učenika srednjih strukovnih škola.

   

Zahvalnice su pripale i njihovim nastavnicima – mentorima Damiru Štamparu i Marku Markuliji.

Iskrene čestitke našim najuspješnijim učenicima – natjecateljima, te svim nastavnicima i ostalima koji su pomagali u ostvarivanju njihovih rezultata.

About the author:

O Školi

Malo je škola koje se mogu podičiti tradicijom obrazovanja i odgoja mladih u razdoblju koje prelazi 100 godina. Tehnička škola Čakovec otvorila je već 125. stranicu svoje knjige postojanja.

Kontaktirajte nas

TEHNIČKA ŠKOLA ČAKOVEC
Športska 5
HR – 40000 Čakovec
Tel. +385 (40) 328 522
Faks: +385 (40) 328 523
Web adresa: www.tsck.hr
E-pošta: tsck@tsck.hr

Brojač posjeta

  • 89737Ukupno posjeta:
  • 59Posjeta danas:
  • 1Trenutno online:

Back to Top