Nagrade “Oskar znanja” i “Faust Vrančić” stigle i u TŠČ

Nagrade “Oskar znanja” i “Faust Vrančić” stigle i u TŠČ

Nagrade “Oskar znanja” i “Faust Vrančić” stigle i u TŠČ

Komentari isključeni za Nagrade “Oskar znanja” i “Faust Vrančić” stigle i u TŠČ

Na prigodnim svečanostima učenicima Tehničke škole Čakovec uručene su najprestižnije nagrade namijenjene najboljim učenicima – natjecateljima u Republici Hrvatskoj.

Na svečanosti održanoj 29.6.2017. u Zagrebu učenici 3TG razreda (program tehničke gimnazije) JOSIP NINO PLEH i DOMAGOJ SMOLIĆ   nagrađeni  “Oskarom znanja” koji dodjeljuje Agencija za odgoj i obrazovanje – za najbolji rad na državnoj smotri radova iz fizike. “Oskar znanja” primilo je ukupno 352 učenika osnovnih i srednjih škola.

  

Na svečanosti održanoj 30.6.2017. u Zagrebu učenici 4RT razreda (tehničari za računalstvo) MARKO KRALJIĆ, PATRIK LESJAK I TOMI MAVRIN nagrađeni su skulpturom “Faust Vrančić” koju dodjeljuje Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih – za najbolji  rad u kategoriji Ekipno elektrotehnika. Nagradu “Faust Vrančić” primilo je  ukupno 140 učenika srednjih strukovnih škola.

   

Zahvalnice su pripale i njihovim nastavnicima – mentorima Damiru Štamparu i Marku Markuliji.

Iskrene čestitke našim najuspješnijim učenicima – natjecateljima, te svim nastavnicima i ostalima koji su pomagali u ostvarivanju njihovih rezultata.

About the author:

Back to Top