Nastava na daljinu u Tehničkoj školi Čakovec – obavijest učenicima i roditeljima

Nastava na daljinu u Tehničkoj školi Čakovec – obavijest učenicima i roditeljima

Nastava na daljinu u Tehničkoj školi Čakovec – obavijest učenicima i roditeljima

Komentari isključeni za Nastava na daljinu u Tehničkoj školi Čakovec – obavijest učenicima i roditeljima

 

 

 

 

 

Dragi učenici, poštovani roditelji

uzimajući u obzir sve nezavidniju i neizvjesniju situaciju vezanu uz broj oboljelih, hospitaliziranih i nažalost preminulih u našoj županiji, a na temelju preporuka stručnjaka epidemiologa iz HZJZ Međimurske županije, te uz pozitivno mišljenje Upravnog odjela za obrazovanje i kulturu kao i Stožera civilne zaštite Međimurske županije od 26. studenoga 2020. godine  s ciljem sprečavanja daljnjeg širenja bolesti COVID-19 u našoj sredini, sve srednje škole na području Međimurske županije donijele su odluku o promjeni modela nastave koji će provoditi u narednom razdoblju od 14 dana.

U skladu sa tim jednoglasnim zaključkom Tehnička škola Čakovec prelazi od ponedjeljka 30. studenoga 2020. godine pa sve do subote 12. prosinca 2020. godine na nastavu po modelu C, a što znači da ćemo svu nastavu (osim praktične nastave) održavati na daljinu.

Od ponedjeljka 30. studenoga 2020. godine učenici ne dolaze na nastavu u Tehničku školu Čakovec, kao što ne odlaze ni na praktičnu nastavu koja se inače održava u obrtničkim radionicama.

Nastava koja je planirana u školskim prostorima (osim nastave praktične nastave u školskoj radionici !!!) biti će održana na daljinu i to u prijepodnevnom turnusu prema postojećem rasporedu sati. Satnica će biti prilagođena novim okolnostima o čemu će učenici biti informirani od svojih razrednika tijekom petka, 27.11.2020. godine, a o pojedinostima izvođenje nastave određenog predmeta, predmetni nastavnici će informirati učenike u virtualnim učionicama pojedinog predmeta.

U vrijeme planirano za praktičnu nastavu u školskoj radionici ili u obrtničkoj radionici učenici su slobodni. Bez obzira na moguće zahtjeve od strane poslodavaca u obrtničkim radionicama, učenici u slijedećih 14 dana neće odlaziti na praktičnu nastavu, a neodrađene satove će nadoknaditi do kraja školske godine. 

Za sve eventualne nedoumice, pitanja i poteškoće upućujem vas da se obratite svojim razrednicima ili predmetnim nastavnicima, a u iznimnim situacijama pedagoškoj službi škole.

Pozivam sve učenike na maksimalnu ozbiljnost i odgovornost u pridržavanju svih pravila ponašanja tijekom nastave na daljinu, a roditelje da nam budu u tome podrška.

Poštujući pravila ponašanja koja nam propisuju epidemiolozi i ostali stručnjaci, čuvate svoje zdravlje, zdravlje svojih najbližih. 

U očekivanju razumijevanja  i podrške u provedbi svih propisanih mjera i uputa, želim svima puno sreće i dobro zdravlje,

 

ravnatelj Tehničke škole Čakovec

 

Dražen Blažeka, dipl. ing.

 

 

About the author:

Back to Top