NOVO – organizacija nastave u Tehničkoj školi Čakovec do kraja 1. polugodišta

NOVO – organizacija nastave u Tehničkoj školi Čakovec do kraja 1. polugodišta

NOVO – organizacija nastave u Tehničkoj školi Čakovec do kraja 1. polugodišta

Komentari isključeni za NOVO – organizacija nastave u Tehničkoj školi Čakovec do kraja 1. polugodišta

 

 

 

 

 

Dragi učenici, poštovani roditelji

obavještavam vas da sam prema zahtjevu epidemiološke službe uz preporuku osnivača škole (Međimurska županija) donio odluku prema kojoj će se u razdoblju do završetka prvog polugodišta 23.12.2020. nastava u Tehničkoj školi Čakovec održavati prema Modelu C, odnosno na daljinu. 

Molim sve učenike i roditelje da u narednih gotovo mjesec i pol dana budu odgovorni i poštuju propisane mjere kako bismo početak nastave u drugom polugodištu dočekali zdravi i u punom broju.

Nastava na daljinu u TŠČ će se odvijati po istim pravilima kao i u proteklih 10-tak dana, po rasporedu sati u vremenu od 8 do 14 sati svakog radnog dana.

Praktična nastava i dalje se neće održavati ni u školskim radionicama ni u licenciranim obrtničkim radionicama, pa su učenici tog dana slobodni. Prema trenutnom planu organizacije nastave i realizacije planiranog fonda sati za 1. polugodište, uz pretpostavku da epidemija dodatno ne utječe na realizaciju nastave, učenici trogodišnjih zanimanja propuštene satove praktične nastave u školi i obrtničkim radionicama odraditi će u tjednu između 11. i 16. siječnja, a učenici završnih razreda trogodišnjih zanimanja dodatno još i u tjednu nakon završetka nastave u svibnju 2021. Precizna satnica i raspored nadoknade praktične nastave biti će poznati do 4.1.2021.

Za sve ostale informacije sa pitanjima možete se obratiti svojim razrednicima.

Svima želim puno sreće u predstojećem izazovnom vremenu, te da uz odgovorno ponašanje u obiteljskom okruženju sretni i zdravi dočekate i proslavite predstojeće Božićne i novogodišnje blagdane.

ravnatelj Tehničke škole Čakovec

Dražen Blažeka, dipl. ing.

About the author:

Back to Top