Obavijest učenicima Tehničke škole Čakovec i njihovim roditeljima/skrbnicima

Obavijest učenicima Tehničke škole Čakovec i njihovim roditeljima/skrbnicima

Obavijest učenicima Tehničke škole Čakovec i njihovim roditeljima/skrbnicima

Komentari isključeni za Obavijest učenicima Tehničke škole Čakovec i njihovim roditeljima/skrbnicima

 

 

 

 

 

 

Poštovani učenici i roditelji/skrbnici učenika, 

Prije svega ispričavam se svima zbog ovako kasne obavijesti do čega je došlo zbog nemogućnosti korištenja mrežnih stranica Tehničke škole Čakovec u proteklih više sati. Otklanjanje nastalih tehničkih problema u izričitoj je ingerenciji CARNET-a, što je i otklonjeno u kasnim večernjim satima.

Za četvrtak 10.10.2019. u vremenu od 8 do 13 sati  od strane sindikalne povjerenice sukladno propisanoj proceduri najavljen je štrajk. Štrajku mogu pristupiti svi radnici Tehničke škole Čakovec, bez obzira na članstvo u sindikatu. S obzirom da značajan broj radnika škole nije član sindikata,  u ovom trenutku nije mi poznato koliko radnika će sudjelovati  u najavljenom štrajku.

Zbog toga pozivam sve učenike Tehničke škole Čakovec da u četvrtak, 10. listopada 2019., dođu u školu prema svom redovitom rasporedu sati.

Nastava u prijepodnevnom turnusu započeti će u 7:20 sati prema redovitom rasporedu sati.

Podatak o broju radnika uključenih u štrajk očekujem da ću dobiti nakon Sindikalnog sastanka koji je sazvan za četvrtak, 10.10.2019. u 8 sati.

Ovisno o broju radnika koji će pristupiti štrajku nakon održanog 1. sata u prijepodnevnom turnusu, a imajući u vidu najbolji interes učenika te njihovih zakonski propisanih prava i obveza donijeti ću odluku  o načinu nastavka realizacije nastave u prijepodnevnom turnusu. 

Nastava u poslijepodnevnom turnusu koji započinje u 13:15 sati održati će se za sve razrede prema redovitom rasporedu sati.

Osoba za kontakt koja će pružati sve odgovarajuće informacije  vezane uz održavanje štrajka u Tehničkoj školi Čakovec je ravnatelj Tehničke škole Čakovec Dražen Blažeka.

Svi upiti mogu se uputiti na slijedeće kontakte škole: tsck@tsck.hr ili ravnatelj@tsck.hr

Ravnatelj Tehničke škole Čakovec:

Dražen Blažeka, dipl. ing.

About the author:

Back to Top