Obavijest za učenike i roditelje o organizaciji nastave u Tehničkoj školi Čakovec od ponedjeljka 15. veljače 2021.

Obavijest za učenike i roditelje o organizaciji nastave u Tehničkoj školi Čakovec od ponedjeljka 15. veljače 2021.

Obavijest za učenike i roditelje o organizaciji nastave u Tehničkoj školi Čakovec od ponedjeljka 15. veljače 2021.

Komentari isključeni za Obavijest za učenike i roditelje o organizaciji nastave u Tehničkoj školi Čakovec od ponedjeljka 15. veljače 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dragi učenici, poštovani roditelji

sukladno odluci Stožera međimurske županije vezanoj uz organizaciju nastave u srednjoškolskim ustanovama u Međimurskoj županiji od ponedjeljka 15. veljače 2021. nastava u Tehničkoj školi Čakovec za sve razredne odjele održavati će se po Modelu A. To znači da ćemo za sve učenike iz svih predmeta nastavu održavati u prostorima škole, odnosno u obrtničkim  radionicama gdje će se održavati nastava iz predmeta Praktična nastava za učenike trogodišnjih zanimanja

Iako se svi učenici i nastavnici vraćaju u školu to ne znači da su prestali razlozi za veliki oprez i pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera. Stoga molim sve učenike da se još više i odgovornije pridržavaju svih propisanih mjera uz svakodnevnu podršku i kontrolu roditelja i nastavnika.

U skladu sa epidemiološkim mjerama posebno je važno tijekom boravka u svim zatvorenim prostorima škole (učionice, laboratoriji, hodnici, kantina, radionica, …) nositi zaštitnu masku, održavati propisani razmak, održavati maksimalnu higijenu ruku, ne dolaziti u školu u slučaju postojanja simptoma zaraze koronavirusom (svakog dana prije odlaska u školu učenici obavezno moraju provjeriti svoju temperaturu) .

Prilikom boravka u vanjskim prostorima škole ili tijekom dolaska/odlaska u školu učenici moraju voditi računa prije svega o držanju propisanog razmaka, kao i o ostalim mjerama propisanim za okupljanje u vanjskim prostorima ili u sredstvima javnog prijevoza.

O navedenim mjerama  stalno moramo svi voditi računa kako bismo što uspješnije odgovorili na izazove koji se povratkom u školu stavljaju pred nas. Ako svi ostanemo odgovorni imat ćemo priliku da nastavu u drugom polugodištu u potpunosti realiziramo u jedino prihvatljivom okruženju za postizanje željenih rezultata učenika, a to je prostor škole.

Sve dodatne informacije i obavijesti vezane uz organizaciju nastave, raspored sati… učenici i roditelji mogu dobiti od svojih razrednika, a informacije vezane uz pojedine predmete mogu dobiti od predmetnih nastavnika.

Svima želim puno sreće, dobrog zdravlja i školskog uspjeha u drugom polugodištu,

Dražen Blažeka, dipl. ing.

ravnatelj Tehničke škole Čakovec   

 

 

About the author:

Back to Top