Obavijest za učenike Tehničke škole Čakovec uz početak nove školske godine

Obavijest za učenike Tehničke škole Čakovec uz početak nove školske godine

Obavijest za učenike Tehničke škole Čakovec uz početak nove školske godine

Komentari isključeni za Obavijest za učenike Tehničke škole Čakovec uz početak nove školske godine

 

 

 

 

 

Dragi učenici, poštovani roditelji

od ponedjeljka 7. rujna 2020. započinjemo sa nastavom u prostorima Tehničke škole Čakovec po Modelu A (model će biti detaljnije objašnjen u materijalu “Protokol  o postupanju tijekom epidemije COVID-19). 

Pozivam sve učenike koji su stekli uvjete za upis u neki od programa koje nudi Tehnička škola Čakovec i koji se ne ubrajaju u vulnerabilnu skupinu (imaju pojačan rizik i osjetljivost na zarazu COVID-19) da dođu u Školu.

U ponedjeljak je prvi nastavni dan  tijekom kojeg će učenici sa svojim razrednicima imati sat razrednog odjela u trajanju do 3 školska sata. Prvog nastavnog dana učenici će se upoznati sa rasporedom i organizacijom nastave.

 

Učenici svih 1. razreda dolaze na prostor ispred glavnog ulaza u Školu u 7:30 sati gdje će njih pričekati razrednici i uvesti u prostor Škole.

Učenici 2. razreda dolaze u Školu u 10:00 sati te će prema posebnom rasporedu sa svojim razrednicima otići u svoju učionicu.

Učenici 3. i 4. razreda dolaze u Školu u 11:30 sati te će prema posebnom rasporedu sa svojim razrednicima otići u svoju učionicu.

Za ulazak u Školu učenici će koristiti više ulaza. Na svakom od ulaza učenici će obavezno dezinficirati ruke, a u prostorima Škole važno je održavanje propisanog razmaka i nošenje maski.

Protokol postupanja u Tehničkoj školi Čakovec tijekom epidemije COVID -19 biti će objavljen na ovim stranicama do subote 5.9.2020.

 

Svi učenici za prijevoz tijekom prvog tjedna nastave mogu koristiti javni linijski prijevoz (autobus ili vlak) bez predočavanja iskaznica i bez plaćanja karata.

Sve ostale informacije učenici će dobiti tijekom prvog nastavnog dana od svojih razrednika.

Pozivam učenike da od prvog radnog dana u novoj školskoj godini budu odgovorni te da pridržavanjem svih propisanih mjera o kojima će biti detaljno informirani od svojih nastavnika doprinesu uspješnoj nastavnoj godini u prostorima Tehničke škole Čakovec. 

Osobno, kao i u ime svih nastavnika i ostalih radnika Tehničke škole Čakovec, svim učenicima želim sretan početak nastave te uspješnu školsku godinu, a roditeljima uspješnu suradnju sa odgojno-obrazovnim radnicima Škole.

Dobrodošli !

Dražen Blažeka, ravnatelj Tehničke škole Čakovec

About the author:

Back to Top