Od jeseni u TŠČ kreće Mikrotik akademija

Od jeseni u TŠČ kreće Mikrotik akademija

Od jeseni u TŠČ kreće Mikrotik akademija

Komentari isključeni za Od jeseni u TŠČ kreće Mikrotik akademija

U lipnju 2017. godine održana je Mikrotik edukacija za nastavnike Tehničke škole Čakovec s ciljem njihovog osposobljavanja za održavanje Mikrotik treninga. Edukaciju je održao certificirani Mikrotik trener Ivan Jezerinac. Nakon održanih treninga, polagani su osnovni certifikat (MTCNA) kao i jedan specijalistički (MTCRE).

Ispiti su uspješno položeni s postotkom većim od 75% čime je TŠČ stekla pravo na pokretanje Mikrotik akademije.

Ujedno TŠČ je postala Mikrotik partner. Kao partner dobivamo određeni broj Mikrotik uređaja koji će služiti za održavanje Mikrotik akademije, dok će njihovo korištenje u redovnoj nastavi u području računalstva – posebno mrežnih tehnologija – pridonijeti boljoj kvaliteti nastave.

Sve navedeno dodatna je prilika da se učenici TŠČ-a još više pripreme za nastavak školovanja, upoznaju s trendovima na području mrežnih tehnologija, konkretiziraju svoje znanje stečeno u nastavnom obrazovanju te „zaokruže“ svoje znanje s međunarodno priznatim certifikatom Mikrotika.

Prve treninge i certificiranja planiramo provoditi od jeseni u skladu sa novim školskim kurikulumom.

O ostalim detaljima vezanim uz  akademiju svi zainteresirani učenici i nastavnici informacije mogu dobiti nakon 22.8.2017. kod prof. Mirka Jambrošića ili na informatika@tsck.hr

About the author:

O Školi

Malo je škola koje se mogu podičiti tradicijom obrazovanja i odgoja mladih u razdoblju koje prelazi 100 godina. Tehnička škola Čakovec otvorila je već 125. stranicu svoje knjige postojanja.

Kontaktirajte nas

TEHNIČKA ŠKOLA ČAKOVEC
Športska 5
HR – 40000 Čakovec
Tel. +385 (40) 328 522
Faks: +385 (40) 328 523
Web adresa: www.tsck.hr
E-pošta: tsck@tsck.hr

Brojač posjeta

  • 89640Ukupno posjeta:
  • 325Posjeta danas:
  • 0Trenutno online:

Back to Top