Posjet tvrtki ŠESTAN BUSCH d.o.o. iz Preloga

Posjet tvrtki ŠESTAN BUSCH d.o.o. iz Preloga

Posjet tvrtki ŠESTAN BUSCH d.o.o. iz Preloga

Komentari isključeni za Posjet tvrtki ŠESTAN BUSCH d.o.o. iz Preloga

 

 

 

 

Ukorak s novitetima

… o stručnom posjetu naših strojara vijest profesora Perice Hajdarovića, mag. ing. tech.

 U školskom je kurikulu Tehničke škole Čakovec za školsku godinu 2018./2019. za učenike koji pohađaju zanimanje strojarski računalni tehničar planiran posjet tvrtki ŠESTAN BUSCH d.o.o. iz Preloga

 

ŠESTAN BUSCH nudi opsežnu liniju plastomernih, kao i kompozitnih proizvoda. U području vojne opreme djeluje u proizvodnji balističkih te biološko-kemijskih sredstava zaštite i plastičnih dijelova. Tvrtka raspolaže suvremenim tehnologijama koje odgovaraju kompleksnim zahtjevima proizvodnje vojne opreme te uz visoku stručnost zaposlenog kadra njezini proizvodi dostižu i prestižu sam vrh svjetske kvalitete vojnih proizvoda, prije svega protubalističke kompozitne kacige koje su visoke balističke zaštite V50 preko 700 m/s, univerzalni pribor za osobnu dekontaminaciju UPOD M1 i M2 te razni tehnički proizvodi od plastičnih materijala za specijalnu namjenu.

Na našu su nas molbu direktor, gospodin Alojzije Šestan i gospodin Davor Pahek 1. veljače 2019. primili u njihovoj tvrtki. Direktor nam je ukratko predstavio razvoj tvrtke od samih početaka do današnjih dana te je pritom upoznao učenike sa svim promjenama na balističkoj opremi. Učenici su prošli kroz proizvodni pogon te su se upoznali sa svim dijelovima proizvodnje: razvojem kaciga, ispisom dijelova, proizvodnjom plastičnih dijelova, šivanjem, prešanjem, rezanjem…. Tijekom prolaska proizvodnim pogonom mogli su vidjeti nove materijale i nove tehnologije koje će im koristiti u daljnjem obrazovanju, a u suvremenom su se laboratoriju testiranjem na primjeru upucane kacige uvjerili da ista zadovoljava sve standarde.

About the author:

Back to Top