The Mobility Bridge I – Natječaj za učenike 2015.

The Mobility Bridge I – Natječaj za učenike 2015.

The Mobility Bridge I – Natječaj za učenike 2015.

Komentari isključeni za The Mobility Bridge I – Natječaj za učenike 2015.

Objavljujemo natječaj za učenike završnih razreda (treći i četvrti) u zanimanjima Tehničar za računalstvo i Tehničar za mehatroniku. U okviru provedbe projekta The Mobility Bridge koji u programu Erasmus+ provodi konzorcij škola, Tehnička škola Čakovec upućuje 10 učenika na dvotjednu praktičnu nastavu u Saveznu Republiku Njemačku. Pravo prijave imaju svi učenici spomenutih razreda no prednost će imati oni sa dokazanim znanjem njemačkog jezika. Više o projektu, rokovima i prijavnim obrascima uskoro pod opširnije…

 

U suradnji sa Hrvatskim gospodarskim savezom u Njemačkoj (Kroatische Wirtschaftvereinigung) kao partnerskom organizacijom u okviru provedbe Erasmus+ projekta The Mobility Bridge, Tehnička škola Čakovec upućuje 10 učenika na organiziranu stručnu praksu u Njemačku. Planira se odlazak 6 učenika u zanimanju Tehničar za računalstvo i 4 u zanimanju Tehničar za mehatroniku. Planirano vrijeme izvođenja je kraj veljače ili početak ožujka ove godine.

Zainteresirani učenici dužni su svojom prijavom na Natječaj javno obznaniti svoj interes za sudjelovanjem u ovoj mobilnosti i nakon radionice koja će se održati u petak, 16. siječnja 2015. u 9.00 sati u knjižnici, predati svoju prijavnu dokumentaciju najkasnije taj isti dan, u petak, 16. siječnja 2015. do 15 sati u uredu tajnice škole.

Ispravna natječajna dokumentacija obuhvaća u potpunosti ispunjene priložene prijave obrasce i ispunjeni Europass CV  https://europass.cedefop.europa.eu/hr/home (ispunjavat će se na radionici u petak), te priložene potvrde o znanju njemačkog jezika, diplome ili pohvalnice s natjecanja kao i preporuke nastavnika (ako ih ima).

Dakle, svi zainteresirani učenici trebali bi napraviti download priloženih obrazaca i praznog europass obrasca te ih popuniti koliko mogu sami, odnosno uz pomoć roditelja i donijeti sa sobom u petak na radionicu gdje će dobiti pomoć za dijelove u kojima su nesigurni.

Priloženi dokumenti:
PRIJAVA_ZA_SUDJELOVANJE_U_PROJEKTU.docx (27.97 KB)

About the author:

Back to Top